“RASTE KOT KONOPLJA” – hitro in visoko! Za svojo rast ne potrebuje nobenih kemikalij!
Zemljo biološko uravnovesi in jo edinstveno obogati.

Konoplja je rastlina velikega formata: uživamo jo kot vrhunska hranila, nosimo oblačila iz njenih vlaken, iz nje lahko naredimo hišo ali avto in nadomesti lahko vsako plastiko Hkrati uravnoveša naše telo, regulira našo telesno temperaturo, poleti hladi in pozimi greje.

Oblečeni v naravna oblačila iz konopljinih vlaken boste mnogo bolje občutili svoje telo. Konopljini materiali so biološko skladni z naravo našega telesa, delujejo blagodejno masažno na našo kožo ter ob dotiku harmonično resonirajo z našo telesno biodinamično frekvenco.

Konopljina vlakna so že od nekdaj najbolj cenjen in najtrdnejši rastlinski tekstilni material. Naše prababice so na odprte rane polagale dobro oprano in izprano konopljino tkanino, direktno na rano, ker je bila pojmovana kot najbolj ustrezen material za te namene.

Konoplja je okoli 8-krat trpežnejša od bombaža in nekje 3-krat bolj vzdržljiva od lanu. Konopljino blago se manj mečka od lanenega, ker se konopljina vlakna udobno upogibajo in prilagajajo gibanju telesa, lanena vlakna pa so okorna, niso gibka in zato je laneno blago dosti bolj mečkljivo. Še posebej pletenina iz 100% konoplje nam nudi prav edinstveno prijetno občutje.

KONOPLJA je HRAM BLAGODEJNOSTI za človeško telo.


Vstopi v trgovino