Popravilo oblačil se izvaja v Trzinu (Hrastovec 19, 1236 Trzin IOC). Svoja vrata ima odrta v ponedeljek, sredo in petek oziroma po dogovoru. Prav tako je omogočen sprejem in izdaja oblačil v Ljubljani po dogovoru. Za vsa popravila oblačil se lahko dodatno pozanimate preko telefona (041 876 511) ali elektronske pošte (sasa.alessi@gmail.com). V primeru nedosegljivosti vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Preveri:

Možnosti popravil

V okviru popravila oblačil so nudene različne storitve, h katerim med drugim spadajo šivanje, krajšanje/daljšanje, ožanje/širjenje poleg vseh ostalih kot so menjava zadrge, preurejanje in mnogo drugega.

Prav tako vam svetujemo pri obnovi oblačil, ki so vam prirasla k srcu, da jih boste še v nadaljnje lahko z zadovoljstvom nosili.

[Zapri X]
Nova oblačila

Na vaš predlog narišemo skico želenega novega oblačila in ga po vaših merah unikatno sešijemo. Oblačila se lahko nanašajo na vsakdanje življenje ali za posebne priložnosti (npr. maturantski ples). Prav tako lahko želeno oblačilo sešijemo iz vašega blaga ali pa se pred samo izdelavo posvetujemo in podamo zanimive predloge.

[Zapri X]


Povpraševanje

Ime:*

Priimek:*

E-mail:*

Telefon:

Zadeva:

Sporočilo: